Hyödynnä sosiaalisen median voima

Jos et ole missään sosiaalisen median palvelussa, menetät miljoonayleisön. Onko sinulla varaa siihen?

Suomalaiset ovat ahkeria sosiaalisen median käyttäjiä, ja vähintään yhden palvelun pitäisi kuulua sinunkin markkinointistrategiaasi. Voit valita palvelun sen mukaan, mikä sopii yritykseesi ja sen kohderyhmään parhaiten.

Myös yritysten välisessä kaupassa se on tärkeää. LinkedIn on siinä merkittävässä asemassa. Muut yrittäjät ja päättäjät ovat siellä aktiivisia. Hekin ovat ihmisiä – aivan kuten sinä ja minä!

Sosiaalisessa mediassa saat myös tietoa alasi trendeistä, ja voit luoda monenlaisia yhteistyösuhteita.

Sosiaalisen median käytönkin on oltava suunniteltua. Se on vuorovaikutteista, siellä ei ole tarkoitus vain myydä ja tyrkyttää omia tuotteitaan. Pääpaino on hyödyllisen tiedon jakamisessa ja persoonan – joko sinun tai yrityksesi – esiintuomisessa. Ihmiset haluavat olla tekemisissä ihmisen, ei logon kanssa.

Olen monipuolinen somettaja. Olen kuin kotonani sekä Facebookissa että Twitterissä. Seuraan ja osallistun myös LinkedInissä, tärkeimmässä B2B-verkostossa. Pinterest-matkani on alkuvaiheessa. Pinterest on hyvä kuvallisen viestinnän vaihtoehto yritykselle.

Uusi, nousussa oleva tulokas on Tsu, josta povataan Facebookin kilpailijaa.

Suunnittelen sisältöä, kirjoitan julkaisuja, ylläpidän ryhmiä, luon Facebook-mainoksia. Osaan perustaa tilejä ja sivuja, neuvoa ja opastaa ja jopa huolehtia koko yritystilin tai -sivun ylläpidosta.

Autan sinut alkuun. Tai ehkä oletkin jo mukana jossain palvelussa, mutta kaipaat uusia ideoita. Tehdään yhdessä suunnitelma. Ota yhteyttä.

Voit lukea pitkästä ja monipuolisesta sosiaalisen median kokemuksestani täältä