Kaipaako blogisi kirjoittajia ja nettisivusi sisältöä?

Myös B2B eli yritysten välisessä kaupassa tiedon ja vinkkien jakamisella on suuri merkitys. Anna arvoa. Luo suhde. Anna minun auttaa. Varsinkin tietotekniikka-aiheiset kirjoitukset ja erilaiset oppaat saat minulta vuosien kokemuksella.

Mitä on sisältömarkkinointi?

Sisältömarkkinointi on pitkän tähtäimen strategia, joka perustuu siihen, että luot suhteen asiakkaisiin tarjoamalla heille säännöllisesti hyödyllistä ja asiantuntevaa sisältöä.

Kun asiakas tekee ostopäätöksen, hän on jo lojaali yritystäsi kohtaan ja valitsee sinut mieluummin kuin ”hiljaisemman” kilpailijan.

Verkkosivusi ovat nykyaikana usein ensimmäinen kohtaamisesi asiakkaan kanssa. Ovatko tekstisi ammattilaisen kirjoittamia? Onko niissä otettu luettavuus huomioon? Eikö aika riitä?

Katso sivujasi asiakkaan silmin tai pyydä minua katsomaan niitä sillä silmällä. Onko niissä kaikki tarvittavat tiedot, kaikki elementit kohdallaan? Puuttuuko blogi?

Bloggaaminen on sisältömarkkinoinnin kulmakivi. Se on kaiken alku ja juuri. Blogi osoittaa yrityksen olevan elossa ja ajan tasalla. Säännöllinen bloggaaminen nostaa sivujasi Googlen hakutuloksissa. Sopivilla avainsanoilla ja aiheilla voi päästä etusivulle, kun potentiaalinen asiakkaasi etsii ratkaisua ongelmaansa.

Eikö olisi kätevää, jos saippuakauppiaan sivu tulisi ensimmäisenä hakutuloksiin, kun joku etsii tietoa aiheesta: miten puhdistan pellavan hellävaraisesti? Se on aivan mahdollista, kun suunnittelee sisältönsä vastaamaan asiakkaan tarpeisiin.

Ota yhteyttä, suunnitellaan sisältösi sellaiseksi, että se houkuttaa asiakkaita ja löytyy hakutuloksista haluamallasi tavalla.

Olen kokenut kirjoittaja ja saanut jopa siihen koulutustakin; opiskelin suomen kieltä ja viestintää Helsingin kauppakorkeakoulussa. Parhaimmillani olen asiatekstien, ohjeiden ja mainos- ja markkinointitekstien kirjoittajana.

Harrastusteni kautta erityisesti tietotekniikka ja turvallinen surffaaminen ovat lempilapsiani, ja tietoa ja kokemusta on kertynyt mm. Facebookissa VerkonVaarat-sivun ylläpitäjänä.

Voit tutustua kirjoitustyyliini näiden sivujen Artikkelit-osiossa.

Lukuvinkki: Miksi jokaisen yrityksen pitäisi blogata